fbpx

Jobb

Här listas tillgängliga jobb i mätbranschen. Företag har möjlighet att här nå en bredare publik och på så sätt hitta just rätt person. Vill du ha hjälp av Mätsverige för att nå en ut till fler? Maila då till anton@matsverige.se

VEIDEKKE MÄTCHEF

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura samt Mätsverige.se och du anställs direkt hos Veidekke.

Om företaget

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger de allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är deras syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. De tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. De driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. De bygger med hjärtat. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har de ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021).

Läs mer om projektet kopplat till tjänsten här:

https://www.veidekke.se/aktuellt/pressmeddelanden/veidekke-bygger-stockholms-framtida-avloppsrening/

Arbetsuppgifter

I rollen som Mätchef ansvarar du för en grupp på 10 mättekniker i ett projekt som ritar om kartan för Stockholms infrastruktur i vatten- och avloppsrening, med en tidsplan på fem år. Mot bakgrund av att nuvarande reningsverk i Bromma läggs ned byggs en tunnel från Bromma till reningsverket i Sickla, som i sin tur utbyggs och uppgraderas till högre kapacitet och standarder ur hållbarhets- och miljöperspektiv.

I rollen sitter du stationerad vid anläggningen i Sickla. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ligger inom samordning, planering och organisering av ditt team i projektets olika faser. Du har ett stort administrativt ansvar och fördelar ansvarsområden inom gruppen inför kommande arbetsmoment. Vidare har du ett proaktivt förhållningssätt till planeringen och säkerställer att arbetet sker i enlighet med rätt data, handlingar, ritningar och regelverk. Avslutningsvis garanterar du tillgång till de resurser som projektet kräver genom regelbunden kommunikation med kunder och leverantörer.

• Samordning och organisering av 10 mättekniker

• Övergripande strukturering och planering för projektets olika faser

• Säkerställa att arbetet sker i enlighet med rätt data, handlingar, ritningar och kontrakt för projektet

• Implementera rätt förutsättningar och säkerställa trivsel för ditt team

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 5 års erfarenhet som mätchef på storskaligt projekt

• Erfarenhet av volymarbete med betong

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område

• Obehindrad svenska i tal och skrift

• God dator- och systemvana

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med naturliga ledaregenskaper. Mot bakgrund av gruppledningsansvaret och projektets omfattning ser vi att du håller god kommunikation och planeringsförmåga som stora styrkor. Du har ett proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter samt förmågan att upprätthålla ett övergripande perspektiv på nuet och nästkommande faser av planeringen. Med vidare hänvisning till dina externa kontaktytor ser vi även att du är en relationsskapande person med en naturlig fallenhet för goda samarbeten och dialoger. Avslutningsvis ser vi även att du är en prestigelös och karismatisk ledare som införlivar Veidekkes värderingar och ledord i ditt dagliga arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Stockholm, Sickla

Lön: Enligt överenskommelse

Låter detta som något för dig? Vänligen maila ditt CV till anton@matsverige.se